Previous slide
Next slide

Machine huren

ID-Renting biedt u verschillende compressoren, schaarliften, aanhangwagens en rubbermatten te huur aan. Dit telkens zonder bestuurder.

U wordt bij ID-Renting steeds bijgestaan met een uitgebreid deskundig advies, zodat u zeker de juiste machine heeft voor het werk dat u wenst te verrichten. Elke machine die u bij ID-Renting huurt is perfect onderhouden en voldoet aan alle wettelijke bepalingen en verplichtingen. Zo kunt u steeds met een gerust hart aan de slag.

Een vlot verhuurproces

ID-Renting staat in voor een heel vlot en punctueel verhuurproces. Zo kunt u rekenen op machines die steeds volledig up to date zijn. Goed onderhouden en klaar voor gebruik.

 

U kunt kiezen om de machine op te halen bij ID-Renting of voor levering op de werf. De levering van de machines aan huis of op het werfadres gebeurd aan een kilometertarief dat vorodien afgesproken wordt.

 

Is de periode dat u een machine wenst te huren niet beschikbaar? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Wij stellen alles in zijn werk om u de juiste machine aan te bieden. Zo kunt u bij ID-Renting genieten van een perfecte dienstverlening aan een correct prijs, zonder onaangename verrassingen op uw factuur achteraf. Want ook wij hebben dit niet graag.

Vraag uw offerte aan

Machineverhuur