Inboedel opruimen

Een inboedel opruimen is vaak een gevoelig karwei aangezien de reden vaak niet zo positief is, sterfgeval, faillissement, brand,… gaat hier ook vaak een emotionele last mee gepaard. 

Allemaal factoren die een snelle en goede opruiming beletten.  Wij helpen u graag bij het opruimen van eender welke ruimte of woning. 

 

24/24 - 7/7 bereikbaar voor noodinterventies

Woning legen

inboedel opruimen

Of het nu gaat om een grote ruimte of een kleinere woning, wij nemen elke ruimte met de grootste zorg voor onze rekening. 

Hierbij verliezen we de gevoeligheid van de zaak niet uit het oog.

Tijdens het leegmaken van uw woning beschikken we steeds over een container.  Die container kunt u ook huren indien u wenst om de ruimte zelf leeg te maken.

Eender welke ruimte

Een woning, een kamer of magazijn, welke ruimte het ook is, we werken in elke omgeving. Deze zijn heel divers en kunnen gaan van garageboxen tot appartementsgebouwen, van een zolder tot een festivalweide, van één enkele kamer tot schuren en magazijnen, de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Onze diensten worden het meestal aangesproken in geval van verhuizingen naar zorgcentra en overlijdens of uitzetting. Wij gaan hier steeds heel begripvol te werk, waarbij uw noden en wensen altijd respecteren. 

Brand of waterschade? Wij zijn 24/24 - 7/7 te bereiken voor noodinterventies

Opkuis na brand of waterschade

Naast het leegmaken van een woning wegens overlijden of andere, kunt u ook beroep doen op ID- Enterprises voor de opkuis na brand of overstroming. 

Hiervoor komen we steeds een prijsofferte opmaken, na goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij gaan we onmiddellijk van start. Wij bieden een totaalservice, dit wil zeggen dat we zowel de reiniging, schilderwerken, Industrieel wassen van de kledij of gordijnen, dakwerken, schrijnwerk, e.d. op ons nemen.
Als klant dient u voor niets te kijken.
Bij wateroverlast kunnen we zowel groot debiet pompen aanleveren, maar kunnen we ook met speciale waterstofzuigers de woning onmiddellijk droog zuigen en het water wordt rechtstreeks naar buiten afgevoerd.