Graffiti verwijderen

Gevels en monumenten worden helaas vaak beklad met graffiti. Voor de één is het een vorm van kunst voor de ander puur vandalisme. Hoe dan ook, als het ongewenst is, staan wij steeds klaar met het juiste materiaal om deze graffiti te verwijderen. 

24/24 - 7/7 bereikbaar om graffiti te verwijderen.

Graffiti of verf verwijderen

vraagt een goede voorbereiding en het juiste materiaal

Graffiti is een zeer hardnekkige soort verf die blijvende schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Daarom is het een zaak deze vakkundig te verwijderen. 

Wenst u van de graffiti op uw gevel vanaf of wenst u de geverfde gevel terug in zijn originele steen te zetten? Aarzel dan niet en vraag een offerte op. Wij komen steeds langs om de situatie te bekijken, zo kunnen we u steeds een gepaste en vrijblijvende offerte aanbieden. 

Graffiti verwijderen wij met stoom

Graffiti verwijderen is geen sinecure, er moet voorzichtig te werk gegaan worden met het correcte materiaal. Materiaal die de ondergrond niet aantast. 

Wij verwijderen graffiti met een stoomreiniger. 

De stoom wordt met een druk van 50 tot 250 bar op het te reinigen oppervlak gespoten waardoor ongelofelijke reinigingsresultaten worden behaald zonder dat er reinigingsmiddelen nodig zijn. 

Hoe sneller graffiti verwijderd wordt, hoe beter.
Daarom zijn wij 24/24 - 7/7 te bereiken voor noodinterventies

Voor

even later