Verleng de levensduur van uw dak

Tijdig een dakontmossing laten uitvoeren is ten zeerste aangeraden indien u zo lang mogelijk wenst te genieten van uw dakbedekking. 

Het reinigen van uw dak voorkomt dat er zich mossen en/of algen op de dakbedekking vormen waardoor de pannen gaan barsten of afschilferen. Daarnaast wordt ook uw regenputwater niet vervuild door de aanwezigheid van mos.  

Verleng de levensduur van uw dak en verhoog de waarde van uw woning door dakontmossing.

Een dakontmossing uitvoeren

vraagt een goede voorbereiding en het juiste materiaal

Goed begonnen is half gewonnen, daarom komen wij altijd ter plaatse om de situatie te bekijken en te bespreken. 

Vervolgens stellen wij na dit plaatsbezoek een offerte op die u steeds per mail ontvangt. Deze offerte vermeld altijd een maximumprijs, zo vermijden we onaangename verrassingen.  U betaalt enkel wat er verbruikt wordt tijdens de dakontmossing, hierdoor kan het voorkomen dat u minder betaald dan de offerte omschreef. 

Stoomreiniging met speciale hoogtewerker

Dakreiniging en ontmossing voeren wij uit met een stoomreiniger. Deze heeft een opmerkelijk lager waterverbruik dan een hogedrukreiniger. (360L/u in plaats van 1250L/u) 

De stoom wordt met een druk van 50 tot 250 bar op het te reinigen oppervlak gespoten waardoor ongelofelijke reinigingsresultaten worden behaald zonder dat er reinigingsmiddelen nodig zijn. 

Omdat de stoom veel minder impact geeft kunnen ook schadegevoelige oppervlakken behandeld worden. Denk hierbij aan kunstwerken, monumenten, oude gevels, zandsteen, natuursteen, … Ze kunnen allemaal gereinigd worden met de SteamPLUS 2.0. 

Ontmossen van op een hoogtewerker

Elk dak wordt bij ons ontmost vanuit een hoogtewerker.  Dit omdat het ten zeerste verboden is om op daken te lopen. (op de Sint na.) Ook ontmossen van op een ladder wordt door de arbeidsbescherming niet toegelaten. 

Wij beschikken over onze eigen hoogtewerkers die wij steeds in onze vrachtwagen mee hebben.