Bijkomende werken

Leegpompen, reinigen en ontsmetten regenputten

Hiervoor wordt geen voorafgaand plaatsbezoek gedaan of offerte opgemaakt.
De prijs is afhankelijk van de grote van de put, de vervuilingsgraad en de plaats van uitvoering (woonplaats).
Reinigingswerken worden steeds in regie uitgevoerd. De regenput zelf wordt altijd betreden, zodat we een goed zicht hebben op de vervuiling en eventuele schade aan de put. Dit gebeurt altijd op een veilige manier, zijde met een voorafgaande meting op gevaarlijke gassen. Indien nodig betreden we de put met adembescherming. De werken worden steeds met 2 arbeiders uitgevoerd (wettelijk verplicht).

Opkuis na brand of waterschade

ID-cleaning biedt een 7/7 tussenkomst voor opkuis na brand/rookschade of waterschade.
Hiervoor komen we steeds een prijsofferte opmaken, na goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij gaan we onmiddellijk van start. Wij bieden een totaalservice, dit wil zeggen dat we zowel de reiniging, schilderwerken, Industrieel wassen van de kledij of gordijnen, dakwerken, schrijnwerk, e.d. op ons nemen.
Als klant dient u voor niets te kijken.
Bij wateroverlast kunnen we zowel groot debiet pompen aanleveren, maar kunnen we ook met speciale waterstofzuigers de woning onmiddellijk droog zuigen en het water wordt rechtstreeks naar buiten afgevoerd. Wateroverlast of brandschade? Bel direct ID-cleaning: 0479/26.85.80

Opkuis na bouw of verbouwingswerken

Hiervoor werken we zowel voor particulieren, zelfstandigen, immo als syndicus kantoren
Voor opleveringen maken we ook een verslag op met de aanwezige gebreken of schadegevallen, dit is zeker verstandig om nadien geen problemen na de oplevering te krijgen.
Wij reinigen dan ook het totaalproject, ramen, deuren, vloeren, wanden, plafond, traphallen, e.d. Voor deze projecten wordt er een offerte opgemaakt, afhankelijk van de situatie een vaste of richtprijs.

Schoorsteenreiniging met attest

Als erkent (geschoold) schoorsteenveger reinigen we uw rook kanaal van uw vaste als gasvormige brandstof. De wettelijke verplichting is: vaste brandstof 1x/ jaar – gasvormige brandstof: iedere 2 jaar.
https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/elektriciteit-aardgas-en-verwarming/verplicht-onderhoud-van-uw-cv-installatie-centrale-verwarming/schoorsteen-reinigen

Het is belangrijk dat u een reinigingsattest ontvangt na de reiniging, dit dient u 2 jaar bij te houden voor de brandverzekering.
Laat u uw schoorsteen niet reinigen, en er breekt brand uit, dan kan de verzekeraar weigeren om tussen te komen in de kosten, dit omdat u niet hebt gehandeld als “goede huisvader”.

De reinigingswerken door ID-cleaning worden in regie uitgevoerd, Factuur is afhankelijk van de vervuilingsgraad en verplaatsingskost.

Verwijderen van verf of kauwgom d.m.v. stoom

Om b.v. uw spouwmuur te laten isoleren moet de muur ademend zijn, hebt u echter synthetische verf op de gevelstenen,
dan kan dit isolatielaag niet aangebracht worden. Wij verwijderen dan ook zonder chemische producten probleemloos de verflagen met stoom van uw gevelsteen, dit zonder beschadiging van de ondergrond.
Afhankelijk van de gemeente of stad, dienen we hiervoor een vaste stelling met stofdoek te plaatsen.

Camera inspectie afvoerbuizen, opsporen buizen & ontstoppen

ID-cleaning beschikt over de nodige apparatuur om zonder breekwerk verstoppingen als afvoerbuizen op te sporen.
Aan de hand van een inspectiecamera die ook stralen uitstuurt naar een zoeksensor kunnen we buizen als verstoppingen opsporen.
Eens de verstopping gelokaliseerd is kunnen we de afvoerbuis ontstoppen met een rioolrat, dit met heet water of met stoom onder druk.

Schilderen van gevels en daken

ID-cleaning geeft gediplomeerde schilders in dienst. Door onze ervaring schilderen we probleemloos uw dak of gevel. Voorafgaand dat we de schilderwerken starten komt een deskundige ter plaatse om de verfsoort en werkwijze te bepalen. Als we dit advies mogen uitvoeren krijgt u 10 jaar garantie op de werken.
Gevels schilderen met kaleiverf?, geen enkel probleem, hiervoor gebruiken we natuurlijke hydraulische kalk.